Hvorfor har vi så suverene priser?

Velkommen til vår nettbutikk med diamanter til svært gode priser! Vi er idag en av landets eldste forhandlere av diamanter og har i løpet av årene bygget et bredt nettverk av trygge og solide leverandører som vi vet leverer kvaliteten vi forventer. Disse leverandørene leverer også til mange av de store kjedene i Norge. Forskjellen er at vi kjøper direkte fra leverandørene til de store kjedene, til omtrent de samme prisene. Vi hopper rett og slett over et ledd i verdikjeden, samtidig med at vi tilpasser, setter i stener etc på eget verksted istedet for å kjøpe inn disse tjenestene. Summen av dette og at vi har den faglige kompetansen til å kontrollere, samt utføre dette, gjør at vi anslagsvis ligger 30-60% under de fleste kjedenes listepriser, men uten å senke kvaliteten. Ønsker du ikke handle over nett, så har vi selvfølgelig de samme suverene prisene i butikken i gågata på Lillehammer.

Sammenlikne gjerne våre diamantpriser

Vi tilbyr deg svært gode og konkurransedyktige priser på diamanter, som tåler sammenligning. Det er ikke nødvendig for oss å tilby store prosentvise rabatter, lokkepriser, før/nå priser etc. Vi har lave nettopriser og det er hvilken kvalitet til hvilken pris du må sjekke ut om du vil sammenlikne våre priser. Viktig at de også har GIA sertifikat som sammenligningsgrunnslag. Diamantene har alltid  TW/SI kvalitet og våre diamanter er GIA-sertifiserte over 0,40 ct Alle priser er inklusive frakt, forsikring og 25% MVA.

Hvorfor kjøpe diamanter hos oss?

Vi er en av landets eldste forhandlere av kvalitetsdiamanter til suverene priser uten å senke service eller kvalitet. Vi er frittstående og stolte av å ha et stort og solid verksted, med service og fag i høysetet sammen med deg som kunde. Vi har tro på at gode priser, sammen med service og det å kunne sitt fag er nøkkelen til å lykkes i fremtidens konkurranse med flere og flere nettbutikker. Vi har butikk som du kan besøke oss i, eller bestille egen time i vårt showroom, der du/dere diskret og i rolige omgivelser kan komme fram til drømmeringen sammen med vår ekspertise. Vårt verksted sikrer kvalitet, fleksibilitet og rask levering i butikken eller i nettbutikken.

Er det noe vi kan hjelpe deg med, så kontakt oss gjerne på post@frisenberg.no eller ring: 61250036

100% trygt

Vi er en av landets eldste forhandlere av diamanter og vi ble etablert i 1868. Tusenvis av kunder har siden den gang handlet diamanter hos oss. Kjøp og salg av diamanter er en tillitssak og vi er helt avhengige av våre kunders tillit som vi nå snart har hatt i 150 år. Våre leverandører er store, solide og med lang erfaring som er avhengige, som oss, av å ivareta sitt gode renomé. Vi garanterer at våre diamanter er konfliktfrie og i tråd med Kimberlyprosessen og med GIA-SERTIFIKAT over 0,40 ct har du en ekstra garanti . Alle smykker blir nøye sett over før vi leverer de fra oss. Alle pakker er fraktfrie og er forsikret for inntil 100000,- Pakkene blir sendt med Posten/Bring og er sporbare. Kjøp trygt i vår butikk eller nettbutikk. Prisene er selvfølgelig de samme.

Hvorfor bør du kjøpe diamanter
med GIA sertifikater?

– GIA (Gemological Institute of America) er verdens mest anerkjente sertifisør av diamanter og har det desidert beste ryktet i bransjen. Diamanter med GIA- sertifikat gir full sikkerhet for at den kvalitet som angis i sertifikatet er iht til de høye kvalitetsstandardene som GIA setter.

-Sertifikatnummer fra GIA er inngravert i ytterkant på diamanten. Dette dokumenterer at diamanten som du kjøper stemmer med diamantsertifikatet.

-Mange i bransjen selger diamanter med sertifikater  fra EGL (European Gemological Laboratory) eller IGI (International Gemological Institute)  , og disse sertifikatene har ofte til felles at der GIA ville sagt at det var en «Wesselton» farge, så ville EGL eller IGI si det er en «Top Wesselton» farge.  Det vil si at EGL og IGI vurderer den samme stenfargen «bedre/mildere» enn den reelt er ifølge GIA.

– Om du er usikker og har begrensede kunnskaper om diamanter som folk flest, så er det å velge en diamant med et GIA sertifikat den beste forsikringen du kan gjøre for at du er sikret å få det leverandøren sier det skal være.

Hos oss handler du alltid fraktfritt.